Давай запам, ятаемо цей день

Давай запам'ятаємо цей день –
давай запам'ятаємо хороше...
Таких, як цей, в житті буває трошки
хороших днів – хороших, мов пісень.

А й справді, дні хороші і прості
до тих пісень, що любимо, подібні:
хороший день, хороша пісня – тіні,
які не зникнуть, хай хоч відпусти.

Спитаєм одне одного не раз
про день, немов про пісню: «Пригадаймо?»...
Хороший день – мов пісню – наспіваймо,
і день – мов пісня – залунає в нас...

_________

Картини Гармашів


Рецензии