Лагь кван вуна...

Ширин мецел рахаз жедай,
Зун акурла хъуьрез къваздай.
Рикlин сирерни ачухдай,
Лагь кван вуна,вун вуж ятlа?

Сифте къалур жуван ериш,
Рахаз вун захъ яни вердиш.
Язвани вун багъдин емиш,
Лагь кван вуна,вун вуж ятlа?

Гъуд эцягъиз жедан къвала,
Рахуникай жедач чара .
Акьада жал вун гъавурда,
Лагь кван вуна,вун вуж ятlа?


Рецензии