А вродливою жiнкою бути нелегко насправдi...
Серед інших жінок вирізнятись красою завжди.
Про вродливих жінок кажуть дуже багато неправди.
Ще й бояться вродливих жінок – як бояться біди.
Із вродливою жінкою поруч буває негідний.
Він хотів би зігрітися в променях вроди, але
він ніколи не стане для неї ні близьким, ні рідним.
Сам не стане щасливим ніколи і їй зробить зле.
А вродливі жінки дуже часто бувають самотні,
хоч здається назовні – все добре: сім'я, чоловік...
Але плинуть, збігають, втікають роки незворотні,
бо вродлива живе – без любові і щастя – свій вік...
Свидетельство о публикации №120062502014
Но лучше и красивой, и счастливой.😉
Дякую, Миклош,
за чудову лiрику та тонке вiдчуття.
З 🌈.
Викто-Рия Добровольская 25.06.2020 20:40 Заявить о нарушении
Миклош Форма 25.06.2020 21:28 Заявить о нарушении