осiнь. жовтень

яка пара голо-снів голо-грам-м відсутня цієї осені?..
в якомусь парку на околиці нема твоєї в-у-лиці?
чи голосно сказати прости собі?
чути дати, що відчуваю я в тобі?
яка трійця дітей ніколи не простягне до нас своїх пальців крихітних?
чому завжди сльозами вимучує жовтень?
07.10.2012


Рецензии