When we learn about what the joy of collaboration
Akantus is a flower that eats weeds ...
Akantus flower is folk decorations throughout the World ...
Ever since ancient times in Parfenon to today ...
Although it is from in Italy ..
Vernissage brings the joy of collaboration ...
Since all the viewers are friends like in a family ...
Then the whole world is restored from Evil ...
When we learn about what the joy of collaboration brings
Добро пожаловать в Вернисаж Акантус ...
Акантус - это цветок, поедающий сорняки ...
Акантус цветок это народные украшения во всем мире ...
С древних времен в Парфеноне и до наших дней ...
Хотя это из Италии ..
Вернисаж приносит радость сотрудничества ...
Так как все зрители друзья, как в семье ...
Тогда весь мир восстанавливается от зла ...
Когда мы узнаем о том, что приносит радость сотрудничества
Bienvenue au Vernissage Akantus ...
Akantus est une fleur qui mange des mauvaises herbes ...
La fleur d'Akantus est une d;coration folklorique ; travers le monde ...
Depuis l'Antiquit; ; Parfenon jusqu'; aujourd'hui ...
Bien qu'il soit originaire d'Italie ..
Le vernissage apporte la joie de la collaboration ...
Puisque tous les t;l;spectateurs sont amis comme dans une famille ...
Ensuite, le monde entier est restaur; du mal ...
Quand nous apprenons ce que la joie de la collaboration apporte ...
Velkommen til Vernissage Akantus ...
Akantus er en blomst som spiser ugress ...
Akantusblomst er folkedekorasjoner over hele verden ...
Helt siden eldgamle tider i Parfenon til i dag ...
Selv om det er fra i Italia ..
Vernissage bringer gleden av samarbeid ...
Siden alle seerne er venner som i en familie ...
Da blir hele verden gjenopprettet fra Onde ...
N;r vi l;rer om hva gleden ved samarbeid gir ...
Zoja Sperstad 20.06.2020
Свидетельство о публикации №120062300784