Вареники вночi таки iдять!

"Чуе маленький хлопчик,
що у сусiдний спальнi
щось вiдбуваеться...
Вiн заходить и кричить:
-"Дядько Микола,
вареникiв хочу!"
-"Та ти що,з глузду
зьiхав?!-Двi години
ночi..."
-"А що ви так смачно
чмакаете?"

Гумор з "Однокласникiв"



Не будуть вночi так
смачно плямать!-
Хай буде показна iм
школа!
Тепер,коли приходить
ввечерi до мами,
Приносить вареники
дядько Микола...


Рецензии