Sa te fac a mea mireasa

         21.06.2020 год.
          К И Ш И Н Ё В
            (Mold.)
Eu ma uit in ochii tai verzui,
Precum frunza nucului din poarta,

Te-as ruga cu inima sa-mi spui...
Ca esti frumoasa si nemaritata.

Te admir in zi de sarbatoare,
Caci pentru mine esti o mandra floare...

Tu ma faci de dragul tau sa mor,
Cat te-as vedea trecind,imi este dor.

Cand te vad mergand pe linga poarta,
Mi se face inima carbune,

Oare chiar iubirea-i blestemata?
Spune-mi mandrulit-o,spune.

Am sa-ti fac o suparare,
Sa te prind de cingatoare,

Am sa te duc la mine-acasa,
Sa te fac a mea mireasa.


Рецензии