Кав, ярнi... Кав, ярнi... Кав, ярнi...
В містечках. Великих містах.
Дівчатка усміхнені гарні.
Життя чорно-біле, як птах.
І мрій чоловічих примарність.
Лиш з кавою я віч-на-віч.
Кав'ярні... Кав'ярні... Кав'ярні...
І кави кульчицької ніч.
Великі міста і містечка
в кав'ярнях вирівнюю я.
Лишилось у цноті тістечко –
і кава у цноті моя...
Кав'ярні... Кав'ярні... Кав'ярні...
Містечка зростають в міста.
Жінки неусміхнені гарні...
І кави холодні вуста...
Свидетельство о публикации №120062108716