Тато

               
 Подивись навкруги на цей червень.               
 Твоя донька вже стала доросла.               
 Б'ється літнє і батьківське серце.               
 Трохи згодом зустріне світ осінь.               
 Пам'ятаєш, як ти купував                мені іграшки в ріднім дитинстві?               
 Про фігурне катання шукав                книжку, в котрій історії ніжні.               
 Тато, ти любиш колір зелений.               
 І обожнюєш супчик гречаний.               
 Я дивлюсь на блакить цього неба,               
 І люблю борщ червоний і файний.               
 Тато, ми дуже схожі з тобою                за характером і наполегливістю.               
 Щастя - танець з святою весною               
 І розмови по душах з відвертістю...               
 21. 06. 2020


Рецензии