Спортовец, он же - пан Спортсмен, не спорт ли
"Якби мені жупан чорний, шаровари сині,
То б до мене дівки липли як до браги свині..."
Песня ТНМК "Якби мені жупан чорний".
Спорт овец послушных любит.
Слово тренера - закон!
Индивидуальность губит
Самомнения дракон!..
Свидетельство о публикации №120062007271