Славетний зюм

Цвітуть каштани ,
Сонце гріє .
Ізюм славетний майорить ,
В дворі багаття знову тліє .
Небесна славиться блакить .
Та грають струни ,
Пісня ллється .
Танцює радісно народ,
Дитя маленьке все сміється ,
Це місто варте нагород .


Рецензии