Я буду усмiхатись увi снi

Я буду усміхатись уві сні.
Я буду усміхатись – це вже звичка,
коли не сходить усмішка з обличчя,
і притаманна усмішка мені.

І, щоби усміхатись уві сні, –
із усмішкою треба засинати,
із усмішкою треба поринати
у сни – хай будуть світлими вони...

...Підуть зі снами усмішки нічні,
та вранці я не стану сумувати.
Щоб з усмішкою вранці прокидатись,
я тихо усміхаюсь уві сні...


Рецензии