Harmony returns in the World!

Harmony returns in the World!
Dark times discuss the quality of everything ...
Dark times create new flavours ...
There will be new art concepts in everything ..
Dark times create new markets ...
It will be the healing of wisdom ...
Dark times create new knowledge ..
There will be new opinions on everything ...

L'armonia ritorna nel mondo!
I tempi bui discutono della qualit; di tutto ...
I tempi bui creano nuovi sapori ...
Ci saranno nuovi concetti artistici in tutto ..
I tempi bui creano nuovi mercati ...
Sar; la guarigione della saggezza ...
I tempi bui creano nuove conoscenze ..
Ci saranno nuove opinioni su tutto

Гармония возвращается в мир!
Темные времена обсуждают качество всего ...
Темные времена создают новые ароматы ...
Будут новые художественные концепции во всем ..
Темные времена создают новые рынки ...
Это будет исцеление мудрости ...
Темные времена создают новые знания ..
Будут новые мнения обо всем ...

Harmonien kommer tilbake i Verden!
M;rke tider dr;fter kvalitet p; alt...
M;rke tider skaper nye  smaker...
Det blir nye kunst begreper i alt..
M;rke tider skaper nye marked...
Det blir helbredelsen i visdommen ...
M;rke tider skaper nye kunnskap..
Det blir nye meninger p; alt...
Zoja Sperstad 16.06.2020


Рецензии