narcissus is back...

Разговор.ниОчем, (не).требует.тОчности...love

................ aloving hand and daring kiss
................ now watch here's everything you miss
................ it's getting hard to look away
................ it's not your real face anyway
................ this smile's too easy to disperse
................ et moi je prie pour une averse...

© Olga Karpilova  «narcissus is back...»*


Рецензии