Видивом шокують горизонти...

Видивом шокують горизонти
Шокуються й горизонти самі:
Змінюють напрями Норди і Вести
На абсциси Виру, Інакшої Тверді чорноти
Ці сни - можливо марення організмів в мені
Потойбічне алібі

Ти вже чекаєш Там мене?
Там показують потойбічні жахи:
Протилежне - Вам, протипоказане - Людям?
Азазот пливе
Чужий Вимір лаштує сигнальні вогні
Які, на  початку, зруйнують вщент уявлення горизонтальні, евклідні

2020-06-16

#Вірші_Для_Останніх


Рецензии