2020. Russia needs to be crushed!

"Russia needs to be crushed!" - decided the American senators.

A flea often bites at night,
disturbing to enjoy in a dream.
Not understanding inner fear -
have to bite yourself all the time


"Россию нужно раздавить"! - решили американские сенаторы.

Блоха кусает часто по ночам,
   мешая снам окутывать всё тело.
И осмысляя завладевший страх -
   зубами сам себя кусаешь то и дело...


Рецензии