Каштан

               
 Засинай на горі Синай.               
 Намалюй в розмальовці любов.               
 Розшифруй пісню про "Водограй".               
 Уникай непотрібних розмов.               
 Потурбуйся про рідних своїх.               
 І залиш почуття у думках.               
 Щастя - диво святе із святих.               
 Доля вишита в світлих зірках.               
 Закохайся без смутку і сліз.               
 З'їж морозиво ніжне "Каштан".               
 Навкруги незвичайний світ.               
 Влітку теплий, чудовий фонтан.               
 Місто дихає ніжним повітрям.               
 Закортіло прогулянок в парку               
 З чоловіком коханим, надійним,               
 Із яким зустрічатися варто...               
 15. 06. 2020


Рецензии