яна пяе...
Евгений Чепурных Петр Люкшин
Звычайны пераклад.
амаль па Дзяржавіну
о, птушка божжа, ты запела!
луняць з вачэй - ахвотны раз.
а с попела ты асмялела
з мілотай смердіш ты на нас.
і зноў гучыць (без разумення),
нібыта вершы ад дзяцін,
з нябёс, што зараз ў захапленні,
твой хітраваны смех хі-хі...
Свидетельство о публикации №120061200851