Т-о и Что

                -   "   call i fm now  - u  -   the  " Almost  -  Ъ    "  -  ?


Укусит кле-щ
одна
  реклама

из поликниник - малышавой - на х. u

Она - артистка
под рекламы

 Бог
свят

 часть выдернет  ,
то ли-ку с диораммы

Вполне пошол

to kassier

теряет шлем МЪ
 ID сканируют охранники

 -  с Led кое-как  п.е.р.е.е.б.а.л
 ВИЧ , 
 of rail
 way station

 через окошко
200 рублей
 - Да никакая вам - ниkaka-я  Белка
   Funksion  - " Стрелка "
 - давай  the
card   
   -   какой-неуемннлый  !

Жрать авокадо - usefull   -   ?
 The Parents lost amigo-children

 North cold
wind blast it out

 will never come
back
  that

  Duybrovskiy zrya skokal - Masha - Leto -  !
That's
  all

  Me never
  claimed   ^
    You 're  to be
so-fucking drain 
           disclaimed        !

  The resolution -  never right it back  ,   sor-rr-y


 -  It's nothin'
   mine Amigo  -  You will go down
   to river's bottom  for - a while  to diss-apear ing 
inhale through mask - in Nights off Zorro

 forget my call
 come
 back exchange

 -   Куда
   ни ново

 -  В провода  !
 ( для подзарряки -  robots

 
  fuckin'machine  ' s
 
   


Рецензии