Была бы как те-той Талисман

2.
Запахло відьмою у червні
Мій Оберіг не знає свічок, крейдяних кругів
Сателла – що зачищає сліди

Згадка приходить взаємно
В спільнім дусі приходять думки –
Дворецькі фатальності

Все з усіма, чого не має довго бути
Зникає /швидко-користно/
Впадає в стратукхеру

1.
Краще ти б була штанами тими
Я б не страждав
Я їх лише на секс пригоди одягав.

Лишився тільки пояс
А від тебе – фото твого вбрання
Запроси на чай!.. Це Я панічно, невзначай.

2020-06-11


Рецензии