Зiрка

               
 Залишайся в своєму просторі.               
 Не втрачай свою вірну мету.               
 Ще 3 місяці до свята осені,               
 Коли вересень скаже "Люблю".               
 Школа знов запрацює захищена.               
 Будуть файні уроки, життя.               
 В рюкзаку бутерброди залишені               
 Пахнуть домом і просто знанням.               
 Запанує крута атмосфера.               
 Діти знову зустрінуться разом.               
 І зійде зірка над Віфлеємом...               
 У Різдво, щоб забулись образи.               
 12. 06. 2020


Рецензии