Генiй

               
 Його вірші... до серця линуть, мов магічні.               
 В рядках його  - красива мова українська.               
 І філософія віршів так загадкова і незвична.               
 Сергій Жадан - поет, що серцем чує тишу.               
 В його душі сьогодні "Хлібне перемир'я".               
 Назад роки... Тоді було "Життя Марії".               
 На часі зараз "Список кораблів" в книгарнях.               
 Читай вірші в метро, трамваях і кав'ярнях.               
 Він виступав в літературному музеї.               
 І Харків став на півтори години генієм.               
 Сергій читав свої вірші на карантині.               
 Він був і є поетом, що вражає нині.               
 Сергій Жадан - взірець поезії високої.               
 Його сприймаєш не одразу, а покроково.               
 Сергія люблять так натхненно, зачаровано.               
 Його поезія - шедевр, закоханість і слово...               
 11. 06. 2020


Рецензии