Це помста природи...

Це  помста природи,
За дії науки,
Капризи погоди,
Отримані  муки…

Живем     без злагоди,
Немов лиходії,
Моральні   уроди,
Занедбані  мрії.

За  всіх двадцять сторіч,
Ми отримали вирок, 
Та за збіг  протиріч,
З нас зривають  три шкіри…

Це помста природи
 За  злочин ідей,
Незвичні пригоди,
У масках людей…


Автор  Геннадій  Сівак.
10 червня  2020 року.


Рецензии
Спасибо за убедительные и точные мысли. Полностью с Вами!
С Теплом души,

Евгений Прохоров 6   11.06.2020 00:54     Заявить о нарушении
Спасибо Евгений!!!

Геннадий Сивак   11.06.2020 10:38   Заявить о нарушении