Temporarily, rather maybe no than sure, definitely

10062020 1119

 
   Сегодня майна спела мне:
   Чирик-чик-чик! Мяу-мяу! Тц-тц-тц!
 
   А по-английски?
 
   D-t-l-n...
 
   Temporarily, rather "maybe no..."
   Than "sure, definitely yes!"




Рецензии