Блукальцi

               
 Відчуй мене за дотиками пальців.               
 За поцілунком і "Привіт" незвичним.               
 На "Ви" з тобою ми, напевно, як блукальці               
 На "Ти" з тобою ще не симетричні.               
 Тримаєш ти дистанцію від мене,               
 І я тебе на "Ви" теж називаю.               
 Різниця в віці так тебе тримає?               
 Чи інша тебе сильно надихає?               
 Поезія - спорідненість душевна.               
 І хочеться надихатись тобою.               
 Сни - почуття, одягнуті в парео.               
 І доля не здається вже простою.               
 Ти називаєш мене світлою і сонячною.               
 Мені приємно чути це про себе.               
 Моє кохання ще живе і не прострочене.               
 Я сподіваюсь тільки лиш на тебе...               
 09. 06. 2020


Рецензии