Мало

Ніжно тримаєш, дивишся в очі.
Я подчиняюсь. Так, как ты хочешь.
Знов помічаєш, як я красива,
Не упускай меня из объектива.

Мысли о главном в голове прочно.
Мне тебя много. Много для ночи.
Ніби тебе я ніколи не знала,
І для кохання тебе мені мало.


Рецензии