Ти так легко навчилась робити щасливим мене

Ти так легко навчилась робити щасливим мене...
Ця жіноча робота не кожній з жінок підкорилась.
На відсутність цієї роботи чимало жалілись,
хоч ховали обличчя – за стримане, зимне, смішне.

А тобі все вдається – у тебе жіночий талант.
Ти так швидко і щиро жіноче усе зрозуміла.
Зрозуміла і жодного кроку убік не зробила,
бо не знаєш про зверхність, нещирість, про злість та обман.

Ти – мов ранішній промінь – легка, і здається мені,
що цій легкості ранішні промені ти і навчила...
А жіночий талант – це любов, у любові – та сила,
що у душах жіночих роздмухує щастя вогні...


Рецензии