Пiд жодним дощем я не буду щасливим без тебе
під жодним дощем, хай він навіть тепліший від всіх.
Щасливую мить під дощем не дарує хто-небудь:
одній лиш тобі дощ, мов квіти, я кину до ніг.
І знаю, допоки ще дощ не почався щасливий,
ти вмієш зробити щасливим чекання дощу.
З тобою до слова «щасливий» римується злива,
римується все – від краплин до калюж – досхочу.
Так сталось, що дощик до нас не добіг, бідолаха,
лише хвалькувато заплутався в темені хмар...
А ти усміхнулась, що все це – щаслива ознака.
З тобою і дощ, і недощ – все на щастя вівтар.
Свидетельство о публикации №120060806532