Пастка

               
 Підтримай усіх, хто бореться зараз із ковідом.               
 Якісь нісенітниці творяться дивні і болісні.               
 Статистика падає, а потім іде знов угору.               
 Коли ж вже закінчиться, Боже, ця пастка - неволя?               
 Прості лікарі непритомні від сильної втоми.               
 Під їхніми масками щирі обличчя і долі.               
 Знімають обмеження у Кабінеті Міністрів,               
 Але карантин не надасть вітамінів і ліків.               
 Хвороба не стане ділити багатих і бідних.               
 Її осередок - то вирок, туга чи надія?               
 Важливо, щоб поряд завжди були друзі і рідні,               
 Тоді будуть легше сприйматися дні і події.               
 COVID 19 життя редагує й надалі.               
 Планеті усій я одужання щиро бажаю.               
 Колись ми всі скажемо: "Вірус нас всіх покидає".               
 Рецидив восени не допустимо. Ми нездоланні...               
 07. 06. 2020


Рецензии