Минулого примари...

Обірвані струни гітари
Обірвана пісня на слові
Минулого тихі примари
В чеканні...
До бою готові!
Неначе, солдат на посту
Майбутнє карати – їх сила!
Зробити надію пусту
Наповнити страхом мірила

Ламати і різати крила.


1.06.2020 р.


Рецензии