Спасиб, Св тло, що в чно з нами...

*   *   *


Спасибі, Світло, що є
               вічно з нами,
Ми ходимо в тобі
                як діти в храмі
І в Троїці пливемо
               над віками
В Батькові-Мамі.

Спасибі, Трійце!

1998


Рецензии