Троица

Як хочу бути з вами!
Разом щоб іти до храму!
Де клечанням уквітчано,
Бані сяють через браму.

Отець, Син і Дух Святий
Нам пришлють в душі покій.
Слава Трійце, Боже наш,
Бережи нас повсякчас.

Чуєш наші молитви,
Нас усіх благослови!
Любимо Тебе усі,
Щастя й радість принеси!

 © Svitlana Ivchenko
07.06.2020


Рецензии