Зi мною бавилась онучка
Зі мною бавилась онучка,
та, що живе на світі рік, –
до губ моїх тягнула ручки...
І я, дорослий чоловік,
виспівував дитячі звуки,
хоча між нами – віку світ.
Я брав малесеньке на руки.
Я цілував долоньок цвіт.
...Вночі підхоплююся рвучко,
лише примариться мені:
до мене тягнеться онучка,
бо прокидається ві сні...
Свидетельство о публикации №120060608112