Тахана вай гича..

Тахана вай гича..

Тахана, цхьа  ларамза  дуьхь–дуьхьал  кхийти  вай!
Хьуна–м  сихха  вевзи  со, кхолламо  зил  тухуш, йаьккхинехь  йукъ!
Суна  хьо  евзар  яцара, мел иэс  ирдарх  сайн:
Хьо  хийцаелла…Хетарехь, хьуна  т1едоьжна  дахаран  дукъ!

Х1инца  кхин  бен–башха  а  ца  хета  х1ара  гар!
Цхьана  хенахь, дуьне  хуьлура  къинт1ерадолий, гича  хьо!
Бакъ  ду, сан  иэсехь  йитина  ахь  йоврйоцу  лар:
Хьо  схьагаро  йаханчу  хенан  зезагийн  беша  виги  со!

Банжаев Аьрзу


Рецензии