Саердыгон бон

Мигътае алы рдаем фабырынц,
Арвы цъупп аесцъаех.
Хуры тын бынма ныттырындз
Аемае срухс и заехх.

Маергътае зарынц хъаелдзаег зараег,
Саердыл цин каенынц.
Дымгае сыфтаертае раевдаугае
Къалиутыл нылхынцъ.


Рецензии