Погляд

Очі кольору ночі,
Вміння вчасно сміятись...
Ви спіймали нагоду

Щоб збагнути всю вартість
Дивовижних історій .
Мармурове обличчя

Тембр голосу дивний,
Подолає відчай
як чутливе створення

Ваша казка велична
в ній є багатокартки
Ніжні риси

Освітили обличчя нотатки.


Рецензии