Оазис творчого натхнення
пензлики, фарби на палітрі…
На особливому, малому острівці,
на столі яблука і мед у літрі.
Бузок схилився, прохолода, тінь,
від спеки оберіг, неначе крила,
всі кольори – мережива плетінь,
без вітру є наповнені вітрила.
Оазис, творчого натхнення.
Незвідані ще. Магії світи.
Знаю. Мені благословення,
щоби саму себе... у них знайти.
4.06.2020 р.
Свидетельство о публикации №120060503253