Я пив жiночий сум, як п, ють отруту
Жіночий сум – найгірша із отрут.
У будь-який коктейль додати смутку –
сп'яніть од молитов і од спокут.
Я пив жіночий сум, неначе власний,
неначе сумувати винен й сам.
Я нагадав їй про любов і щастя –
щоб світле перешкодило сльозам.
Я нагадав їй радісні хвилини:
сум – тінь жіночих спогадів і дум...
І з чоловічим словом згинув, сплинув –
жіночий той – гіркий отрутний – сум...
Свидетельство о публикации №120060501339
Как всегда.
Жму руку.
Слава Воронов 09.06.2020 07:12 Заявить о нарушении