Тривiальна весна

               
 В своїй долі побач білий сніг.               
 Вибачай за морози і мряку.               
 І залиш в своїм серці той слід,               
 Що не стане посухою й градом               
 Зазирни в тривіальну весну.               
 Заблукай у байдужому світі.               
 І спини небайдужість святу,               
 Володіють якою лиш діти.               
 На замки закривай свої сни.               
 Не розказуй нікому їх сутність.               
 Закрути крани в серці, в душі,               
 Відчуваючи тугу і скутість.               
 Не марнуй свого часу дарма.               
 І відчуй, що життя незнайоме.               
 Віддзеркалення буде в думках,               
 А любов, закарбована в слові...               
 04. 06. 2020


Рецензии