It is no accident... Мы не случайно...

It’s no accident that we’re talking here.
God planned this time. There’s no fear
That we can do an unforgiven thing.
If we’re God’s He makes us feel and think
In terms of mercy coming from the Father.
In Christ united we support each other.

* * *
Мы не случайно здесь разговорились.
Бог выбрал время, чтоб сердца излились.
И не боялись сделать что не так.
Мы дети Божьи! Нас не тронет враг …
Любовь Отца – не чёрствая прислуга.
Через Христа – поддержка друг для друга.

04.06.20


Рецензии