Зац кавлення Укра ною

      Зацікавлення Україною


                Рівноапостольній цариці Єлені,
                іменем якої названо навіть вулкан,
                що пише — зорями...
                з любов’ю присвячується



1

А як віруючий —
то вже все на благо
якщо віруючий перед
              Богом
              нагий...
і
Бог може
торкнутись
його — відваги!


ще б і небо
не натерпілось
згаги!
ще сузір’я мають
вити
як
назріле
має явитись...


«Отож — і Церква вигляне в геніальність?»
«Напишіть —
правота там...
що буде далі.»
«Ви думали коли-небудь
про святу Єлену?..»


та чи думають про любов?
хіба пишуть?
та чи думають — про любов?..
хіба — пишуть?..
смерті не боїться любов
любов дружить зі мною
в Божій тиші!


2

Нехай не буде в світі
ні півзм’яття, ні піврозбрату, ані
півтіні
серцю любові видно
що проблема не в Україні!
Україна не переходитиме
«червоні лінії»!
Зупиніть всі вогонь,
Україну побачили німці в Берліні!
«Ми не поступимося у питанні кордону!
Вивід російських військ!»
Зупинім всі зараз вогонь,
і вкладімо всю справу Богу
                в долоню!!
Україна не забиратиме в Росії
                території,
ви нічого не відаєте,
я ледь  т е  проговорюю!
Треба ожити в любові і правді
                Волзі і Дону!..


Рецензии