Дiтям
Ростіть батькам на радість
Розумними дітьми.
Хай оминає заздрість
В дорозі, без суми.
Відкриті оченята
Хай поглинають світ.
І друзів щоб багато
Вас берегло від бід.
Кохання ніжне, чисте
Знайдіть і бережіть,
Щоб вистачило хисту
Не впасти на межі.
І дому не цурайтесь:
У ньому спить тепло.
Щоразу повертайтесь,
Дитинство тут жило.
Мої чудові діти,
Щасти вам у житті.
Нехай дарують квіти
За щирість почуттів.
2005р.
Свидетельство о публикации №120060302175