Що найперше залишу я людям - це людськi стосунки
Я залишу їх людям, яких я насправді любив.
Я залишу їм вірші, слова, і залишу цілунки,
і обійми залишу... Та я не залишу журби,
не залишу образ, гніву, розпачу, суму і смутку,
сліз спустошення я не залишу на кінчиках вій...
А залишу дотепні веселощі, жарти і шутки,
і усмішки – неначе я трішки Павло Глазовий.
Я залишу хороше – поганого я не залишу:
що за сенс – залишати погане, немов і не жив...
А хороше життя – це як радість хорошого вірша,
а хорошого вірша нема, як людей не любив...
Свидетельство о публикации №120060301315