В дчуй...
Кам'яний. Безметежно безмежний...
Все мине.
Тільки варто цю ніжність обмежити.
Зникнути. Знов. Розчинитись. Прокинутись.
Знати, що Ти до неба торкаєшся...
Мені ж залишається вітром захлинутись,
Смарагдові хвилі свої стелити до ніг твоїх, поки Ти до зірок посміхаєшся...
Тож, відчуй мене, Скеля Шпиляста!...
Відчувай, як усе не минає...
Де не може Відьма проклясти -
Там від болю шматки відриває...
Захлинешся моєю ніжністю!
Лише з полум'ям переночуй...
Протилежносте моя, розбіжносте!..
Захисти. Пригорни.
І... Відчуй.
Свидетельство о публикации №120060209748