Drunken cells of centuries

Полынь цветок мой
самый лучший
      by outstanding fragrance
 by the end

Глиоз , фиброзы         
замещают ткани

Зеленый стебелёчеk
В-> деревянный пустотел  .. .
      depleted flowers
 of~  mine mind

Зрит Артемисия
Мысы , утесы Саламины

Борей пыльцу несет
под потные доспехи
    - Get back the Fleet
 Right over fordewind  !

       (reatreat-ъ  )

 You're the Lynx on deck  , Полина   !
    - Pls save his humble sports
  Во имя Размножения_ & Сына 
 


Рецензии