Всi дороги ведуть у Рим?..
Я не знаю – не був у Римі
і уже не побачусь з ним:
Рим – надмірно велична рима.
Рим – далеко, та менше з ним,
більше – з тим, що зі мною поряд.
А зі мною – любові сни.
А зі мною – кохання зорі.
Хай дороги – ведуть у Рим.
Хай на Рим всі шляхи – чудові.
Всі дороги мої – до рим...
Всі шляхи мої – до любові...
Свидетельство о публикации №120060208630