Добрий ранок!
Все прекрасно!
Слава, Тобі, Боже!!!
Освідомлено і ясно,
З Богом я все зможу.
Добрий ранок!
Знову Свято!
Дякувати Богу!!!
Як проснувся - вже багатий,
Є причина святкувати
І Творця знов прославляти!
Геть з душі тривога.
Свидетельство о публикации №120060204678