Лещата

               
 Загоюються рани на асфальті.               
 Червневий дощ іде як навіжений.               
 У світі так багато фальші,               
 А стан душі відкритий і натхненний.               
 Так хочеться достукатись до літа.               
 І зазирнути в сонячні куточки.               
 Найголовніше - мати в серці віру.               
 І зберігати пам'яті шматочки.               
 Чотири стіни знов беруть в свої лещата,               
 Не випускаючи без масок і на волю.               
 Думки пливуть, як сни, на коліщатах.               
 Погода грозова веде в неволю.               
 Напитись би повітря досхочу.               
 Відкрити руки і обличчя тут законно.          
 Відчути, що я знов живу, лечу.               
 І випити в кафе напій лимонний..               
 01. 06. 2020


Рецензии