Передчуття
Очі коханої дівчини стежать
За неосвіченим днем голосів.
Щастя блукає у зоряних межах,
Чую птахів зачарований спів.
Казка дбайливо дарує цілунки,
Медом втішають солодкі вуста.
Станом берізка здіймається струнко,
Наче будує у небі міста.
Золото кличе осінню негоду
Сірими хмарами щедрих дощів.
Море здіймає зажурену воду,
Сумом лоскоче відліт журавлів.
04.09.2009р.
Свидетельство о публикации №120060110315