Я хочу стояти з тобою - будь-де, будь-коли
будь-як, і на будь-що дивитись, і будь-що казати.
А краще: без будь-яких слів до грудей притискати –
у будь-який час супротив будь-якої імли.
Будь-де. Будь-коли. Та з тобою. Не зможу з будь-ким.
Щоб тільки з тобою. А місце і час – не важливі.
А справжнє кохання завжди виключає мінливість.
І сталість щасливить любов ароматом п'янким.
Я знов озираюсь у пошуку рідних очей,
коли серед натовпу раптом оточить самотність...
І будь-який погляд будь-чий – так гірчить незворотність.
А все, що будь-що, що будь-хто, – не моє, і пече...
________
Гармаші
Свидетельство о публикации №120053109058